Om Catarinas Kapell

Den fd. Missionskyrkan ligger i utkanten av Fengersfors, ett litet men dynamiskt samhälle i norra Dalsland, 2 mil sydväst om Åmål.
Huset byggdes 1918 och stod snudd på helt bortglömt under många år innan jag till slut fick köpa huset 2019, sedan dess så pågår renovering på både in och utsida och inte minst av trädgården. Nu sommaren 2023 så öppnar jag så smått upp den stora salen som butik. Där hittar du fina sjalar, kläder och smycken, Indiska saris och en hel del kuriosa, vintagekläder, glas, porslin och lite möbler.

Jag driver en webbutik med ett mycket stort sortiment utav fina kvalitetssjalar och andra unika textilier, mycket är vävt för hand och färgat på traditionellt sätt med olika växter b.l.a. äkta indigo. Det är sjalar & scarves av siden, ekologisk bomull och ull. Här kan du se hela Sjalbutiken.se sortiment, långt ifrån allt kommer att finnas ute till försäljning i Kapellet, men hittar du nånting i webbutiken och vill komma hit så maila mig så kan jag ta fram och förbereda innan ditt besök.
Kontakta oss så får du veta mer. Catarina når du på: 0739-533438
Vill du veta när Kapellet är öppet så kolla Facebook & Instagram

Välkommen till mitt Kapell